Senaste inläggen

Heta solglasögon trender 2022
  • 29 Jul, 2022

Är det något som sticker ut när man kollar på solglasögon trender 2022 så är det runda glasögon. Det kan vara i vilken färg som helst. Det positiva med detta är att de verkligen ger ditt ansikte karaktär. De andas dessutom lekfullhet och är perfekta till sommaren. En annan trend som kommer starkt är pilotglasögon. Top Gun gör som bekant en comeback i år och vad passar då bättre än ett par pilotbrillor.

Tips när du ska köpa solglasögon med styrka
  • 13 Oct, 2021

Vill du ha skarp syn och skydda dina ögon samtidigt som du ökar din säkerhet genom att undvika att bli bländad? Det gäller t ex i trafiken både vid bilkörning och cykling. Köp då solglasögon med styrka! Med sådana glasögon får du en ytterligare fördel. Alla har känslig hud omkring ögonen som utsätts av solens strålar och kan skada huden. Solglasögon ger extra skydd för huden. Solglasögon skiljer sig på flera sätt från vanliga glasögon.

Hur ska solglasögon sitta?
  • 21 Aug, 2021

Hur ska solglasögon sitta? Detta är en fråga som många ställer sig när de börjar leta solglasögon online eller i butik, då man ju såklart vill att de nya brillorna ska sitta bra och inte bara se snygga ut! Även om det självklart är viktigt att köpa solglasögon i en stil som tilltalar en samt som skyddar mot UV-strålar på ett bra sätt, så är det nästan ännu viktigare att de är bekväma.

Solglasögon dam 2021 och 2022 - vilka trender gäller just nu?
  • 21 Aug, 2021

Trender kommer och går, och detta gäller även solglasögon! Skydd mot UV-strålning är alltid viktigt, men utöver det så är det såklart viktigt att hitta brillor som man faktiskt gillar och som man känner sig bekväm i, och som samtidigt är trendiga. Detta kan vara lite krångligt att hålla koll på, men det är där vi kommer in! Vi har stenkoll på allt som har att göra med solglasögon dam 2021, och detta gäller för damer i alla åldrar!