Solglasögon för dam

Hitta prisvärda damsolglasögon

Här kan du hitta kvalitativa damsolglasögon till bra priser. Vi erbjuder solglasögon för dam från ett antal kända märken och designers. Många märken erbjuder idag även polariserade solglasögon. Det innebär att de skyddar inte bara mot direkt solljus, utan även mot reflekterande ljus från vatten och andra blanka ytor. Detta i sin tur ger bättre klarhet och förbättrar kontrasterna. Detta kan göra stor skillnad om man utövar sport utomhus, är i trafiken, jobbar nära vatten eller har extra känsliga ögon. Att de sedan ser snygga ut skador ju ingen.

Solglasögon med bästa skydd

Populära Ray-Ban damsolglasögon finns även de polariserade för optimalt skydd. Bästa skydd är dock stora bågar som inte släpper in ljus vare sig ovanifrån, eller från sidorna. Hittar man solglasögon dam på rea är det vad man ska söka om man inte vill betala så mycket. Trendiga små runda bågar ger således inte så mycket skydd, vilket kan vara viktigt att tänka på om man köper solögon till barn. I vårt stora sortiment finner du även solglsögon för herr från flertalet kända märken.

Trendiga solglasögon för dam

Trender och mode i solglasögon för dam svänger och kommer tillbaka precis som i alla andra kategorier. Mindre runda solglasögon i retro-stil från 60-talet är mycket populärt just nu. Inspirerade av hållbarhetskrav erbjuder även många märken återvinningsbara glasögonbågar i form av en annan återvinningsbar typ av plast. För den som vill köpa miljövänligt och dessutom letar större bågar är detta en perfekt kombination. Använder man solglasögon som accessoarer kan man hitta många olika modeller att laborera med här. Alla är av bästa kvalitet och våra förmånliga priser gör att du har råd med mer än ett par. Allt direkt hemskickat!